fodboldtrøjer

skridtet kunne tolkes som politiskUefa har forklaret sin beslutning om at forbyde Tyskland fraReal Madrid Trøje, Ac Milan Trøjefodboldmyndigheden sagde, at fodboldtrøjer 'promoverede et godt formål'


Uefa har forklaret sin beslutning om at forbyde Tyskland fra at protestere i deres Euro 2020 -kamp onsdag aften. Fodboldmyndigheden sagde, at den modtog en anmodning fra Münchens borgmester, Dieter Reiter, mandag og bad om, at Allianz Arena blev oplyst i regnbuefarver til kampen mellem Tyskland og Ungarn i morgen.

Anmodningen blev fremsat i protest mod en ny anti-LGBTQ-lov, der blev vedtaget i Ungarn den 15. juni Real Madrid Trøje. Lovgivningen forbyder deling af indhold, der anses for at fremme homoseksualitet og kønsændringer til under 18 år.

Uefa har afvist anmodningen, fordi den mener, at gestusen har en 'politisk kontekst', men foreslår alternative datoer for stadion, der skal tændes.

Uefa har foreslået at tænde München-stadion i regnbuefarver enten den 28. juni, Christopher Street Liberation Day eller mellem 3-9

Nouveau Maillot foot pas cher. Juli, som er Christopher Street Day-ugen i München ac milan trøje.

Christopher Street Day er en årlig LGBTQ+ fest, der afholdes i byer i hele Tyskland og Schweiz til minde om Stonewall -optøjer i New York i 1969 Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo.

En erklæring fra byrådet i München bekræftede, at regnbueflag vil blive flagret fra rådhuset på dagen for spillet mellem Tyskland og Ungarn for at 'afgive en klar erklæring'.

I mellemtiden undersøger UEFA potentielle diskriminerende hændelser, der fandt sted under Ungarns første to Euro 2020 -kampe på Puskas Arena i Budapest.

Antidiskriminerende gruppe Fare sendte en rapport, der fremhævede et påstået homofobisk banner på tribunerne under nederlaget 3-0 mod Portugal den 15. juni.

Uefa er kommet ind for kritik fra nogle sider for beslutningen og offentliggjorde onsdag en erklæring for yderligere at forklare regnbueforbuddet.

Racistiske sang blev også angiveligt hørt under Ungarns uafgjort 1-1 med Frankrig den 19. juni.

Under Tysklands første to kampe bar målmand og kaptajn Manuel Neuer et regnbue -armbånd for at vise sin støtte til LGBTQ -samfundet.

UEFA undersøgte, om skridtet kunne tolkes som politisk, og fandt, at Neuer ikke skulle stå over for disciplinære foranstaltninger, da han 'promoverede et godt formål'.
manchester united trikot kaufen
billige fotballdrakter
arsenal trøje
billige fotballdrakter
juventus drakt
Boutique Maillots Foot
dortmund tröja
maglietta juve bambino
camiseta de Real Madrid
camiseta de Real Madrid
roma nuova maglia